Dart: Up and Running Comentari

11 juliol 2014

Què és Dart?
Dart és un llenguatge de programació web de codi obert desenvolupat per Google, un llenguatge que té la seva pròpia màquina virtual i per ser compilat en Javascript per beneficis de rendiment.
Dart també es pot executar en la seva pròpia màquina virtual dins del seu propi navegador, el Dartium sense compilació de Javascript.

Això sona molt semblant Web Toolkit Google (GWT) no?
Això és la meitat de la similitud, en què el GWT està escrit en Java per Javascript, mentre que la pròpia Dart és un llenguatge propi per a ser compilat a Javascript.

Així que per què utilitzar Dart?
Hi ha alguns avantatges:

  1. Dart és fàcil d'aprendre
  2. Dart compila a JavaScript
  3. Dart s'executa en el client i en el servidor
  4. Dart ve amb un editor lleuger
  5. Dart suporta tipus, sense que tinguin
  6. Escales de Dart des de petits scripts per a aplicacions grans i complexes
  7. Dart té una àmplia gamma de biblioteques integrades

Com funciona el codi s'assembla?
Observeu el fàcil que és per definir el mètodes getter i setter.

classe Rectangle {
num deixar;
top num;
ample num;
alçada num;
Rectangle (this.left, this.top, this.width, this.height);
/ / Es defineix dues propietats calculades: dret i inferior.
num fer-ho bé width => esquerra +;
establir dreta (valor num) => esquerra = valor - ample;
num aconseguir avall => top + alt;
establir fons (valor num) => top = valor - alçada;
}

Dart: Up and Running està escrit per Kathy Walrath, Seth Ladd dos Googlers qui són els advocats per a desenvolupadors.

Què millor que aconseguir un llibre directament de la font?
Resposta: El llibre Dart directament des de Google defensors que es mostren.

A continuació es mostra la taula de contingut d'aquest llibre.

Capítol 1 Inici ràpid
Per què Google Creat Dart
Un cop d'ull ràpid a la Llengua Dart
El millor de Dart
A FUNCIONAR
Capítol 2 Un recorregut pel llenguatge Dart
Un programa bàsic Dart
Conceptes importants
Variables
Tipus interns
Funcions
Operadors
Declaracions de Control de Flux
Excepcions
Classes
Genèrics
Biblioteques i Visibilitat
Els aïllaments
Typedefs
Metadades
Comentaris
Resum
Capítol 3 Un recorregut per les Biblioteques del dard
dard: core - Números, Col · leccions, cadenes i Més
dard: async - programació asincrònica
dard: matemàtiques - matemàtiques i Random
dards: html - Aplicacions Basades en Navegador
dard: aïllat - Concurrència amb aïllaments
dard: io - E / S per a aplicacions de línia d'ordres
dard: json - codificació i descodificació Objectes
dards: uri - Manipular els URI
dard: utf - Cordes i Unicode
Hash Codes and More - crypto: Dard
Resum
Capítol 4 Eines
pub: L'Administrador de paquets Dart
Dart Editor
Dartium: El crom amb el Dart VM
dart2js: El Dart a JavaScript Compiler
dard: El Independent VM
dart_analyzer: L'analitzador estàtic
dartdoc: El generador de documentació de l'API
Resum
Capítol 5 Tutorial: Dart xat
Com executar Dart xat
Com Dart xat Obres
Del Client HTML Code
Codi Dart del Client
Codi del Servidor
I ara què?

Conclusió
Si vostè ha decidit aprofundir en Dart després d'una mica d'exploració inicial, aquest llibre és adequat per tu per estar en funcionament amb el dard en un curt temps. Compta amb àmplia cobertura a les biblioteques de llengua i comuns, així com les eines necessàries per fer les coses amb Dart.
Mentre haver acabat Dart, que fins i tot podria ser que vulgui considerar el aconseguir les seves mans brutes amb AngularDart , un altre marc híbrid porta la provada angular de la filosofia comprovable, desenvolupament web succinta de Dart.

Llibres , Revisió , Programari , Tecnologia ,

Guia de supervivència de l'Emprenedor Tech per Bernd Schöner

22 juny 2014

Realment no es pot aconseguir res millor assessorament sobre el món de technopreneur que un mateix empresari de tecnologia que ha estat allà i ha fet això.

La Guia de l'Emprenedor Tech Survival és una guia sobre com boostrap seva starup, conduir a través de temps difícils i fer una sortida (vendre) per un bon preu.

L'autor, Bernd Schöner és un graduat del MIT Media Laboratory cofundador ThingMagic , una empresa de tecnologia enfocada en RFID. Deu anys més tard, l'empresa va ser comprada per Trimble Navigation , una empresa de tecnologia pública multimilionària on actualment s'exerceix com a vicepresident de Desenvolupament de Negocis. Durant els seus deu anys en ThingMagic Bernd après totes les lliçons de negocis que no ensenyen a l'escola d'enginyeria.

A La Guia de l'Emprenedor Tech Supervivència, Bernd comparteix el que ha après i el que ell desitjava saber en aquest moment. Explica les principals fases en el cicle de vida d'una empresa de tecnologia, ajudant els empresaris a evitar errors comuns i superar les crisis quan colpegen. Ell guia als lectors en el procés de bootstrapping inicial a través del finançament de capital de risc i proporciona valuosos consells sobre com vendre una companyia de tecnologia de manera rendible-fins i tot en un entorn econòmic difícil. Cada capítol presenta solucions per RealWorld qüestions que d'altra manera podrien tenir conseqüències fatals per a una empresa de tecnologia.

Els capítols estan organitzats en tres parts principals; Bootstrapping, Equitat Finançament i Surt.
Capítol Bootstrapping proporcionar als lectors algunes idees sobre començar un inici, si un està en l'esperit empresarial. Fins i tot amb un interès o una passió, una startup necessita importants actius o recursos, és a dir, co-fundadors i el personal clau per aconseguir l'èxit d'una startup. Finançament anticipat abasta múltiples opcions per a una posada en marxa per obtenir fons per a un major creixement. El capítol també parla sobre com obtenir els recursos legals per defensar una nova empresa, a més de ser un administrador de l'organització.

Part 2 cobreix un munt de detalls en l'opció de finançar encara més l'empresa de tecnologia amb accions i els obstacles en el manteniment d'una organització basada en l'equitat. So i valuosos consells es donen aquí com les dades estan basades en l'experiència de ThingMagic en aconseguir finançaments.

La part final del llibre té consells per ajudar a empresari amb una sortida de posada en marxa, per obtenir el millor tracte amb l'organització d'adquirir i mantenir un funcionament de l'empresa i sense canvis dràstics d'haver integrat en una organització més gran. La millor part d'aquest capítol és la seva guia cap el moment adequat per a una sortida.


Part 1
Bootstrapping
He o no he aventurar-se en l'esperit empresarial?
Actius d'inici
Cofundadors
Finançament anticipada
Administració
Compensació


Part 2
Finançament de capital
Ofertes Venture
Criar Down-Ronda
Feu sobre


Part 3
Sortida
Dinàmica d'inici en Crisi
Estratègies de sortida
Vida Corporativa

Conclusió
Si vostè és un technopreneur en potència, o fins i tot contemplant a ser un, aquest és un llibre que en realitat no es perdi.
Encara millor si la seva posada en marxa està als EUA, ja que els exemples d'aquest llibre són principalment per les arrencades dels Estats Units, però jo diria que qualsevol fundadors de startups de tecnologia haurien de ser capaços de beneficiar-se del contingut d'aquest llibre.
Hi ha molts llibres que jo recomanaria, però només uns pocs seleccionat té un valor molt alt.
Aquest és un d'ells.

Llibres , Programari , Tecnologia , empresa , ,La mística digital: Com la cultura de la connectivitat pot donar poder la seva vida - en línia i fora de Sarah Granger

4 juny 2014

Sarah Granger és un autor conegut, blogger, locutor i empresari. El seu treball se centra en la manera com Internet i els mitjans digitals estan canviant les nostres vides i el nostre món. El seu primer llibre en solitari, la mística digital comparteix històries de la vida real i els fets sorprenents sobre la nostra línia vides-tant dins i fora de llançar llum nova i fascinant sobre els efectes positius de la revolució dels mitjans digitals, que ens mostra com podem aprendre personalment, créixer , i prosperar mitjançant la participació en el nostre món digitalitzat.
Si bé aquest és el primer llibre de Sarah, ella ja ha escrit centenars d'articles i blocs, diversos guions i quatre capítols de llibres en col · laboració.

Si vostè pensa que això podria ser només un altre llibre de "món digital", "mitjans socials" o d'Internet, és possible que vulgui seguir llegint.
Sarah es va aconseguir en línia a l'edat de nou anys, la codificació a les deu, i posteriorment va publicar un tauler de missatges als 14.
Ella va aconseguir la seva adreça de correu electrònic als 17!
En realitat, jo estava intrigat per aquesta introducció més de la seva coberta.

Els capítols organitzats en el llibre:
Connexió és només el principi
. VOSTÈ
Friending està en tendència
L'amor en els temps del Missatgeria
Els nois estan en línia
El més gran del moment
La passió de la web
No hi ha negoci com l'E-Business
Comunitat és la clau
La diferència d'un Tweet Fa
El que deixem enrere
Una puntada a temps digital

Aquest llibre és particularment útil per als no experts en tecnologia com el lector sens dubte aprendre més que l'usuari mitjà de la tecnologia sobre el món digital.
L'autor va donar molts exemples de la seva experiència personal i la majoria dels temes són de la seva pròpia compte.
En fer això, ella és capaç de demostrar la seva credibilitat en el món digital i, com a tal, ha fet que els capítols més interessants.
Consells útils es pot trobar, sobretot per a les persones que acaben de descobrir la web i es va ficar en la manera d'excitació. Els lectors poden referir-se a la forma d'establir una identitat en línia i sobre el risc de compartir massa.
Personalment, m'agrada els capítols que cobreixen els nens i la gent gran, sobretot la manera com es podrien beneficiar de les tecnologies digitals, així com la seva perillositat.
Hi ha un capítol dedicat als negocis electrònics. Ser un emprenedor en sèrie a si mateixa, l'autor és capaç de donar molts consells sobre com fer negocis en línia de la manera correcta.
El llibre acaba amb com podria o hauria de deixar el món - tant en línia com fora de línia, deixant un llegat de gent que vostè coneix o no pot saber.
També m'agrada el tema de com les persones han de limitar la seva activitat en línia, per evitar entrar en el parany de l'addicció social on la por de perdre és evident.

Conclusió
Amb tot, aquest un llibre educatiu, ja que proporciona contingut que han superat les meves expectatives.
Aquest llibre és beneficiós per a tothom per a saber com aprofitar l'ús del món digital al nostre benefici i també per evitar les trampes d'obtenir massa influència digital en les nostres vides.

Llibres , Internet , Revisió ,