Pensament Funcional: Paradigma Durant Sintaxi Per Neal Ford

16 setembre 2014


Primer el primer, quina és la programació funcional?

En ciències de la computació, la programació funcional és un paradigma de programació, un estil de la construcció de l'estructura i elements dels programes informàtics, que tracta a la computació com l'avaluació de funcions matemàtiques i evita les dades d'estat i mutables. És un paradigma de programació declarativa, el que significa que la programació es realitza amb expressions. En codi funcional, el valor de sortida d'una funció depèn només dels arguments que són l'entrada a la funció, de manera que cridar a una funció f dues vegades amb el mateix valor per a un produirà el mateix resultat f (x) dues vegades argument x. L'eliminació dels efectes secundaris, és a dir, canvis en l'estat que no depenen de les entrades de la funció, pot fer que sigui molt més fàcil d'entendre i predir el comportament d'un programa, que és una de les principals motivacions per al desenvolupament de la programació funcional.
Font: Wikipedia

Pensament Funcional: Paradigma Durant Sintaxi és un llibre de nivell intermedi sobre les característiques de programació funcional en Java i altres llenguatges. Aquesta és una guia en profunditat que va més enllà de la sintaxi i mostra algunes noves formes de pensar en els llenguatges de programació.

L'autor, Neal Ford és un arquitecte d'aplicacions en ThoughtWorks, una consultora global de TI amb un enfocament exclusiu en el desenvolupament i lliurament d'extrem a extrem programari.

Cada capítol del llibre et mostra diversos exemples de pensament funcional, amb nombrosos exemples de codi de Java 8 i altres llenguatges de la JVM que inclouen capacitats funcionals. Aquest llibre pot doblar la seva ment, però sortiràs amb una bona comprensió dels conceptes de programació funcional.

 • Entendre per què molts llenguatges imperatius estan afegint capacitats funcionals
 • Comparar les solucions funcionals i imperatives a problemes comuns
 • Estudiar formes de cedir el control de les tasques de rutina al temps d'execució
 • Apreneu com memoization i la mandra eliminen solucions artesanals
 • Explorar els enfocaments funcionals per dissenyar patrons i la reutilització de codi
 • Veure exemples del món real de pensament funcional amb Java 8, i en les arquitectures funcionals i frameworks web
 • Conegui els pros i els contres de viure en un món més ric paradigmàticament

Taula de contingut
Capítol 1 - Per què
Capítol 2 - Shift
Capítol 3 - Cedeix
Capítol 4 - millor, no més
Capítol 5 - Evolucionar
Capítol 6 - Advance
Capítol 7 - Pensament Pràctic
Capítol 8 - Políglota i Polyparadigm

El capítol 1 és una introducció al pensament funcional, mentre que els capítols 2,3,4 exemples mostrar el codi de problemes de programació comuns que es poden resoldre amb els llenguatges de programació funcionals.
Capítol 5 destaca que els llenguatges de programació ja estan evolucionant per ser més funcional i el Capítol 6 avança a dissenyar patrons en la programació funcional.
Capítol 7 cau en picat a Java agost característiques funcionals i com poden encaixar en altres idiomes.
El capítol final es resumeixen els llenguatges de programació comuns i la seva col · locació al llarg de dos eixos, un eix de fortes i febles en comparació amb un eix dinàmic i estàtic.

Conclusió
Aquesta és una guia de nivell intermedi en la programació funcional. Per a qualsevol principiant, pot ser que realment necessita una millor comprensió de la programació funcional abans d'anar per això. No obstant això, la introducció i els capítols finals són bons per a novells també.
En general, aquest llibre ofereix exemples de codi útils on la programació funcional pot ser beneficiós i promou la idea i les possibilitats de solució dels problemes actuals de programació amb llenguatges funcionals.

Llibres , Java , Revisió , Programari ,

Penseu Llei de Grans Petit per Jason Jennings

Agost 10, 2014

think big act small
Quan se'ns pregunta sobre grans empreses, les empreses solen gegants ve a la ment. Les empreses amb més de milers d'empleats i noms que són tan comuns que els seus productes són coneguts pel seu propi nom de l'empresa.

Pensa en gran, Llei de la Petita
però, porta l'altre costat més brillant de les empreses que van optar per romandre sota el radar, i sorprenentment rendibles, així com executar excepcionalment bé.

Jason Jennings i el seu equip d'investigació va examinar a més de 100.000 empreses nord-americanes per trobar 9 que poques vegades acaben en portades de revistes, però, han augmentat els ingressos i beneficis en un deu per cent o més durant deu anys consecutius. Després es van entrevistar als líders, treballadors i clients d'aquestes superestrelles tranquils per trobar els secrets del seu creixement sorprenentment consistent i rendible.

El que tenen en comú és una cultura-a en un sorprenentment senzill precepte basat en la comunitat: Pensa en gran, però actuen petita. Funciona per als minoristes com PETCO, Cabela, i O'Reilly Automotive, fabricants com Medline Industries, empreses de serveis com Sonic Drive-In, les empreses educatives privades com Strayer, gegants industrials com Koch Enterprises, i les empreses de programari com SAS.

El llibre està organitzat en quatre seccions, la primera és una breu introducció i definició de 'Think Big'.

Secció 2 és la secció principal del llibre, que narra les entrevistes que l'equip autor va tenir amb el fundador de cada empresa o persones clau. Els blocs de construcció són els conceptes de cada empresa a destacar, ja sigui pensant en gran o petita que actua.
Cada empresa té característiques comunes, però encara té un tret únic de fer tots i cada bloc de construcció molt interessant per llegir.

Secció 3 permet als lectors a categoritzar la matriu quàdruple de Think x Llei x Grans x Petit. Amb el quad, un pot fàcilment classificar les empreses en funció del seu pensament (o direcció, diria jo) i accions (o la cultura de l'empresa). Aquesta secció no només és bo per a una organització o propietari per conèixer-se a si mateixa, sinó que també és beneficiós per a l'empleat sàpiga quin tipus d'organització que estan treballant en.

El llibre finalment acaba amb l'autor per justificar la selecció de les nou empreses que estan coberts a fons en el llibre i els reptes que van haver de superar per obtenir aquests valuosos coneixements de les empreses que decideixen deliberadament anar baix perfil.

Secció 1 Think Big

Secció 2 Els Blocs de Construcció
1 Down to Earth
2 Mantingueu les mans brutes: SAS Institute
3 Feu Metes a curt termini i llarg termini Horizons: Sonic Drive-In
4 Deixar Go: Cabela
5 Feu que tots pensen i actuen igual que el Propietari: Koch Industries
6 Inventa Nous Negocis: Dot Aliments
7 Crear Solucions Win-Win: Medline Indústries
8 Juga el teu propi joc: PETCO Animal Supplies
9 Construir Comunitats: Strayer Education
10 Créixer Futurs Líders: O'Reilly Automotive

Secció 3 El Quad: Un Auto-Avaluació i Classificació

Secció 4 La Investigació: Consumició d'un elefant

Conclusió
Aquest llibre és molt recomanable si vostè està interessat en saber com s'executen algunes grans empreses. Aquestes són les grans empreses, però funcionen com un inici, així com amb els fonaments que són forts, de manera que en el negoci per al llarg termini.
També ens ajuda a identificar les característiques de qualsevol empresa en funció del seu "pensament" i "acció" per saber si ells són els que poden créixer i escala al futur.

Llibres , Revisió , negoci , , , , , , , , ,Dart: Up and Running Comentari

11 juliol 2014

Què és Dart?
Dart és un llenguatge de programació web de codi obert desenvolupat per Google, un idioma que té la seva pròpia màquina virtual i per ser compilat en Javascript per beneficis de rendiment.
Dart també pot executar-se en la seva pròpia màquina virtual dins del seu propi navegador, el Dartium sense compilació de Javascript.

Això sona molt semblant a Google Web Toolkit (GWT) no és així?
Això és la meitat de similitud, en què el GWT està escrit en Java per Javascript, mentre que la pròpia Dart és un llenguatge propi per a ser compilat a Javascript.

Així que per què utilitzar Dart?
Hi ha alguns avantatges:

 1. Dart és fàcil d'aprendre
 2. Dart compila a JavaScript
 3. Dart s'executa en el client i en el servidor
 4. Dart ve amb un editor lleuger
 5. Dart suporta tipus, sense que tinguin
 6. Escales Dart de petits scripts per a aplicacions grans i complexes
 7. Dart té una àmplia gamma de biblioteques integrades

Com funciona el codi s'assembla?
Observi el fàcil que és definir els mètodes get i set.

classe Rectangle {
num deixar;
superior num;
ample num;
alçada num;
Rectangle (this.left, this.top, this.width, this.height);
// Definir dues propietats calculades: dreta i inferior.
num fer-ho bé width => esquerra +;
establir dreta (valor num) => esquerra = valor - ample;
num aconseguir inferior => top + alçada;
establir fons (valor num) => top = valor - alçada;
}

Dart: Up and Running està escrit per Kathy Walrath, Seth Ladd dos Googlers qui són els advocats per a desenvolupadors.

¿Què hi ha millor que aconseguir un llibre directament de la font?
Resposta: El llibre Dart directament des de Google defensors que es mostren.

A continuació es mostra la taula de contingut d'aquest llibre.

Capítol 1 Inici ràpid
Per què Google Creat Dart
Un cop d'ull ràpid a la Llengua Dart
El millor de Dart
Up and Running
Capítol 2 Un recorregut pel llenguatge Dart
Un programa bàsic Dart
Conceptes importants
Variables
Tipus interns
Funcions
Operadors
Declaracions de Control de Flux
Excepcions
Classes
Genèrics
Biblioteques i Visibilitat
Els aïllaments
Typedefs
Metadades
Comentaris
Resum
Capítol 3 Un recorregut per les Biblioteques del dard
dard: core - Nombres, Col · leccions, Cordes i Més
dard: asíncron - Programació asíncrona
dard: matemàtiques - matemàtiques i Random
dard: HTML - Aplicacions basat en navegador
dard: aïllat - Concurrència amb aïllaments
dard: io - E / S per a aplicacions de línia d'ordres
dards: json - codificació i descodificació Objectes
dards: uri - Manipular URIs
dard: utf - Cordes i Unicode
dard: cripto - Codis Hash i Més
Resum
Capítol 4 Eines
pub: El Gestor de paquets de Dart
Dart Editor
Dartium: crom amb el Dart VM
dart2js: El Dart-a-JavaScript Compiler
dard: El Independent VM
dart_analyzer: L'analitzador estàtic
dartdoc: El Generador de documentació de l'API
Resum
Capítol 5 Tutorial: Xat en Dart
Com executar Dart Xat en
Com XAT que Dart Obres
Del Client HTML Code
Codi Dart del Client
Codi del Servidor
I ara què?

Conclusió
Si vostè ha decidit aprofundir en Dart després d'una mica d'exploració inicial, aquest llibre és adequat per a vostè estar en funcionament amb Dart en poc temps. Compta amb àmplia cobertura a les biblioteques de llengua i comuns, així com les eines necessàries per fer les coses amb Dart.
Mentre que hagi acabat amb Dart, que fins i tot podria desitjar considerar el aconseguir les seves mans brutes amb AngularDart , un altre marc híbrid porta la provada angular de la filosofia comprovable, desenvolupament web succinta Dart.

Llibres , Revisió , Programari , Tecnologia ,