Java Cookbook, tercera edició per Ian F. Darwin

8 octubre 2014

Qualsevol aprenentatge de Java ha de tenir o ha de llegir almenys un d'aquests pocs llibres d'introducció a Java
1. Head First Java, 2nd Edition
2. Aprendre Java
3. Java in a Nutshell

Posteriorment, si es decideix que segueix polint les seves habilitats en Java es necessita i per aprendre més sobre aquest llenguatge de programació, llavors Java Cookbook
és sens dubte el pròxim llibre s'ha de cobrir.

Java Cookbook, ia la tercera edició, publicada en juliol 2014 cobreix totes les característiques bàsiques i les API programadors necessiten saber sobre Java fins Java agost.

L'autor, Ian F. Darwin ha treballat en la indústria de la computació des de fa tres dècades. Va escriure l'arxiu del freeware (1) ordre utilitzat en Linux i BSD i és l'autor de comprovació de programes en C amb Lint, Java Cookbook, i més de setanta articles i cursos sobre C i Unix. A més de la programació i consultoria, Ian ensenya Unix, C i Java for Learning Tree International, una de les empreses de formació tècnica en el món.

Feu un cop d'ull ràpid a la taula de contingut:
1. Introducció: Compilació, execució i depuració
2. Interacció amb el Medi Ambient
3. Strings and Things
4. Coincidència de patrons amb expressions regulars
5. Nombres
6. Dates i Horaris - Nova API
7. Estructuració de dades amb Java
8. Tècniques d'Orientació a Objectes
9. Tècniques de programació funcionals: Interfícies Funcionals, corrents, Spliterators, paral · leles Col · leccions
10. d'entrada i de sortida
Directori 11. i Operacions del Sistema d'Arxius
12. mitjans: gràfics, àudio, vídeo
13. interfícies gràfiques d'usuari
14. Internacionalització i Localització
15. clients de xarxa
16. Java del costat del servidor
17. Java i Correu Electrònic
Accés 18 de base de dades
19 Processament de dades JSON
20. Processament de XML
21. envasos i embalatges
22. roscat Java
23. Reflexió, o "una classe anomenada Classe"
24 Ús de Java amb altres llenguatges
Epíleg
A. Java Abans i ara
Introducció: Sempre In Motion El Java és
Java Preview: HotJava
Arriba Java: 1.0
El que era nou en Java 1.1
El que era nou en Java 2 (Java SDK 1.2)
El que era nou en Java 1.3
El que era nou en Java 1.4
El que era nou en Java 5
El que era nou en Java 6
El que era nou en Java 7
Què hi ha de nou en Java 8
Look Away Més enllà de l'horitzó blau ...

Conclusió
Durant els primers vuit capítols, he trobat que el llibre sigui molt avorrit i bàsic per començar. Gairebé em vaig donar per vençut en acabar-lo, però em va sorprendre a fons amb el capítol 9 d'ara endavant.
El trenta per cent o menys dels capítols anteriors són bones per als programadors de Java que necessiten saber el més bàsic de Cadenes i Nombres. La resta dels capítols són molt complet per a un programador per saber les coses per avançat o l'ús de l'empresa comuna de Java a les aplicacions web del costat del servidor.
A cada capítols i subtemes, els codis font d'exemple perquè el lector bàsicament pot utilitzar el codi i executar-les per obtenir una experiència pràctica. Déjame dir-te que els exemples no són tan bàsic i són exemples pràctics i útils.
També em va agradar especialment la secció epíleg final del llibre que explica breument la història de Java pel que si un graduat saltar directament en Java 7 o 8, han de conèixer l'evolució de Java i com començar.
Per tal àmplia cobertura sobre els temes, em sembla que aquest Java Cookbook és fins i tot millor que els temes necessaris per a Oracle Certified Professional, la certificació Java Programmer.
Una lectura obligada definitiva per a qualsevol programadors de Java!

Llibres , Java , Revisi , ,

Pensament Funcional: Paradigma Durant Sintaxi Per Neal Ford

16 setembre 2014


Primer el primer, quina és la programació funcional?

En ciències de la computació, la programació funcional és un paradigma de programació, un estil de la construcció de l'estructura i elements dels programes informàtics, que tracta a la computació com l'avaluació de funcions matemàtiques i evita les dades d'estat i mutables. És un paradigma de programació declarativa, el que significa que la programació es realitza amb expressions. En codi funcional, el valor de sortida d'una funció depèn només dels arguments que són l'entrada a la funció, de manera que cridar a una funció f dues vegades amb el mateix valor per a un produirà el mateix resultat f (x) dues vegades argument x. L'eliminació dels efectes secundaris, és a dir, canvis en l'estat que no depenen de les entrades de la funció, pot fer que sigui molt més fàcil d'entendre i predir el comportament d'un programa, que és una de les principals motivacions per al desenvolupament de la programació funcional.
Font: Wikipedia

Pensament Funcional: Paradigma Durant Sintaxi és un llibre de nivell intermedi sobre les característiques de programació funcional en Java i altres llenguatges. Aquesta és una guia en profunditat que va més enllà de la sintaxi i mostra algunes noves formes de pensar en els llenguatges de programació.

L'autor, Neal Ford és un arquitecte d'aplicacions en ThoughtWorks, una consultora global de TI amb un enfocament exclusiu en el desenvolupament i lliurament d'extrem a extrem programari.

Cada capítol del llibre et mostra diversos exemples de pensament funcional, amb nombrosos exemples de codi de Java 8 i altres llenguatges de la JVM que inclouen capacitats funcionals. Aquest llibre pot doblar la seva ment, però sortiràs amb una bona comprensió dels conceptes de programació funcional.

  • Entendre per què molts llenguatges imperatius estan afegint capacitats funcionals
  • Comparar les solucions funcionals i imperatives a problemes comuns
  • Estudiar formes de cedir el control de les tasques de rutina al temps d'execució
  • Apreneu com memoization i la mandra eliminen solucions artesanals
  • Explorar els enfocaments funcionals per dissenyar patrons i la reutilització de codi
  • Veure exemples del món real de pensament funcional amb Java 8, i en les arquitectures funcionals i frameworks web
  • Conegui els pros i els contres de viure en un món més ric paradigmàticament

Taula de contingut
Capítol 1 - Per què
Capítol 2 - Shift
Capítol 3 - Cedeix
Capítol 4 - millor, no més
Capítol 5 - Evolucionar
Capítol 6 - Advance
Capítol 7 - Pensament Pràctic
Capítol 8 - Políglota i Polyparadigm

El capítol 1 és una introducció al pensament funcional, mentre que els capítols 2,3,4 exemples mostrar el codi de problemes de programació comuns que es poden resoldre amb els llenguatges de programació funcionals.
Capítol 5 destaca que els llenguatges de programació ja estan evolucionant per ser més funcional i el Capítol 6 avança a dissenyar patrons en la programació funcional.
Capítol 7 cau en picat a Java agost característiques funcionals i com poden encaixar en altres idiomes.
El capítol final es resumeixen els llenguatges de programació comuns i la seva col · locació al llarg de dos eixos, un eix de fortes i febles en comparació amb un eix dinàmic i estàtic.

Conclusió
Aquesta és una guia de nivell intermedi en la programació funcional. Per a qualsevol principiant, pot ser que realment necessita una millor comprensió de la programació funcional abans d'anar per això. No obstant això, la introducció i els capítols finals són bons per a novells també.
En general, aquest llibre ofereix exemples de codi útils on la programació funcional pot ser beneficiós i promou la idea i les possibilitats de solució dels problemes actuals de programació amb llenguatges funcionals.

Llibres , Java , Revisió , Programari ,Penseu Llei de Grans Petit per Jason Jennings

Agost 10, 2014

think big act small
Quan se'ns pregunta sobre grans empreses, les empreses solen gegants ve a la ment. Les empreses amb més de milers d'empleats i noms que són tan comuns que els seus productes són coneguts pel seu propi nom de l'empresa.

Pensa en gran, Llei de la Petita
però, porta l'altre costat més brillant de les empreses que van optar per romandre sota el radar, i sorprenentment rendibles, així com executar excepcionalment bé.

Jason Jennings i el seu equip d'investigació va examinar a més de 100.000 empreses nord-americanes per trobar nou que poques vegades acaben en portades de revistes, però, han augmentat els ingressos i beneficis en un deu per cent o més durant deu anys consecutius. Després es van entrevistar als líders, treballadors i clients d'aquestes superestrelles tranquils per trobar els secrets del seu creixement sorprenentment consistent i rendible.

El que tenen en comú és una cultura-a en un sorprenentment senzill precepte basat en la comunitat: Pensa en gran, però actuen petita. Funciona per als minoristes com PETCO, Cabela, i O'Reilly Automotive, fabricants com Medline Industries, empreses de serveis com Sonic Drive-In, les empreses educatives privades com Strayer, gegants industrials com Koch Enterprises, i les empreses de programari com SAS.

El llibre està organitzat en quatre seccions, la primera és una breu introducció i definició de 'Think Big'.

Secció 2 és la secció principal del llibre, que narra les entrevistes que l'equip autor va tenir amb el fundador de cada empresa o persones clau. Els blocs de construcció són els conceptes de cada empresa a destacar, ja sigui pensant en gran o petita que actua.
Cada empresa té característiques comunes, però encara té un tret únic de fer tots i cada bloc de construcció molt interessant per llegir.

Secció 3 permet als lectors a categoritzar la matriu quàdruple de Think x Llei x Grans x Petit. Amb el quad, un pot fàcilment classificar les empreses en funció del seu pensament (o direcció, diria jo) i accions (o la cultura de l'empresa). Aquesta secció no només és bo per a una organització o propietari per conèixer-se a si mateixa, sinó que també és beneficiós per a l'empleat sàpiga quin tipus d'organització que estan treballant en.

El llibre finalment acaba amb l'autor per justificar la selecció de les nou empreses que estan coberts a fons en el llibre i els reptes que van haver de superar per obtenir aquests valuosos coneixements de les empreses que decideixen deliberadament anar baix perfil.

Secció 1 Think Big

Secció 2 Els Blocs de Construcció
1 Down to Earth
2 Mantingueu les mans brutes: SAS Institute
3 Feu Metes a curt termini i llarg termini Horizons: Sonic Drive-In
4 Deixar Go: Cabela
5 Feu que tots pensen i actuen igual que el Propietari: Koch Industries
6 Inventa Nous Negocis: Dot Aliments
7 Crear Solucions Win-Win: Medline Indústries
8 Juga el teu propi joc: PETCO Animal Supplies
9 Construir Comunitats: Strayer Education
10 Créixer Futurs Líders: O'Reilly Automotive

Secció 3 El Quad: Un Auto-Avaluació i Classificació

Secció 4 La Investigació: Consumició d'un elefant

Conclusió
Aquest llibre és molt recomanable si vostè està interessat en saber com s'executen algunes grans empreses. Aquestes són les grans empreses, però funcionen com un inici, així com amb els fonaments que són forts, de manera que en el negoci per al llarg termini.
També ens ajuda a identificar les característiques de qualsevol empresa en funció del seu "pensament" i "acció" per saber si ells són els que poden créixer i escala al futur.

Llibres , negocis , revisió , , , , , , , , ,